Over ons
Contact
  Storing? Bel of app 06 - 5344 2837

Wij zijn ùw specialist op het gebied van

verwarming

Radiatoren


Bent u op zoek naar een nieuwe radiator voor uw verwarming? Wij bieden de mogelijkheid tot het leveren, monteren en vervangen van diverse radiatoren.

Radson desginradiator

Radson paneelradiator

Radson badkamerradiator

Convectoren


Convectoren zijn een alternatief voor de standaard radiatoren in een verwarmingssysteem. Door de natuurlijke convectie hebben convectoren een hoger vermogen dan radiatoren (met vergelijkbare afmetingen) en bieden ook met een lagere aanvoertemperatuur genoeg comfort. Hierdoor kan uw verwarmingsinstallatie zo energiezuinig mogelijk functioneren. De waterinhoud van een convector is erg gering, waardoor deze al snel warmte produceert bij het openen van de thermostaatknop.
Ook zijn er convectoren met een geforceerde convectie leverbaar, waardoor naast verwarmen met een lage aanvoertemperatuur, ook topkoeling tot de opties behoort. 
Naast verwarmen en eventueel koelen, kunnen convectoren ook voorzien worden van een luchttoevoersysteem, voor een optimaal binnenklimaat in de desbetreffende ruimte. Voor meer informatie zie ventilatie toevoeren.

Jaga Strada convector

Convectoren in alle soorten, maten en kleuren

Jaga Tempo convectoren

Vloerverwarming


Wilt u nieuwe vloerverwarming laten aanleggen? Met behulp van een Robot vloerverwarmingsverdeler wordt uw vloerverwarming optimaal geregeld. De energiezuinige pomp en de lage aanvoertemperatuur zorgen voor het energiezuinig verwarmen van uw woning.

Robot vloerverwarmingverdelers

Robot vloerverwarmingverdelers

hoogendoorn installatietechniek adviseert u graag!

Copyright 2020 Hoogendoorn installatie | Ontwerp: Ria Grafisch Ontwerp | Realisatie: Klok Software