Over ons
Contact
  Storing? Bel of app 06 - 5344 2837

Wij zijn ùw specialist op het gebied van

ventilatie

Ventilatie


Voor een gezond binnenklimaat is goede ventilatie van een woning noodzakelijk. De vervuilde lucht wordt afgezogen en verse lucht wordt in plaats daarvan toegevoerd. Een goede balans hiertussen resulteert in een gezond binnenklimaat.

Afzuigen

Het afzuigen van de vervuilde lucht kan gerealiseerd worden met een mechanische ventilatiebox.Toevoeren


Met een Jaga Oxygen2 ventilatie-unit wordt verse lucht van buiten naar binnen toegevoerd. De ventilatie-unit meet de luchtkwaliteit in de ruimte en ventileert daardoor alleen op behoefte. De ventilatie-unit wordt ingebouwd in een Jaga convector, waardoor de verse lucht van buiten eventueel nog verwarmd kan worden. Wanneer in een woning op een aantal plaatsen een ventilatie-unit verse lucht inblaast, kan in combinatie met het afzuigen van een mechanische ventilatie box een goed binnenklimaat gerealiseerd worden.

Daarnaast zijn deze ventilatie-units voorzien van nachtkoeling met behulp van de buitenlucht. Dit is een zeer gezonde en bovendien zuinige en doeltreffende manier van koelen. Dit kan vooral in de zomer erg comfortabel zijn.

Werking verse lucht toevoer Oxygen2

Jaag convectoren i.c.m. een mv-box

Afzuigen en toevoeren


Het afzuigen van vervuilde lucht en het toevoeren van verse lucht kan ook verzorgd worden met een ventilatie-unit met warmteterugwinning. De verse toegevoerde lucht wordt hierbij verwarmd door de afgezogen lucht vanuit de woning. Op deze manier wordt zoveel mogelijk warmte in de woning gehouden en een goed binnenklimaat gerealiseerd.

Duco WTW-ventilaite-units

Duco WTW-ventilaite-units

hoogendoorn installatietechniek adviseert u graag!

Copyright 2020 Hoogendoorn installatie | Ontwerp: Ria Grafisch Ontwerp | Realisatie: Klok Software