Over ons
Contact
  Storing? Bel of app 06 - 5344 2837

Wij zijn ùw specialist op het gebied van

service

Onderhoud gastoestellen


Goed onderhoud aan uw cv-ketel is belangrijk. Allereerst voor uw eigen veiligheid! Daarnaast is het nodig voor de verzekering. Als een cv-ketel op tijd onderhoud krijgt, voorkomt dit storingen. Over het algemeen heeft een cv-ketel om de 1-1½ jaar onderhoud nodig, afhankelijk van de situatie.
 
Tijdens het onderhoud halen wij uw hele cv-ketel uit elkaar. Deze wordt dan nagekeken en gereinigd en defecte/versleten onderdelen worden vervangen. Ook voeren wij een rookgasanalyse uit waarmee getest wordt of de verbranding van de cv-ketel voldoet aan de gestelde eisen.  
 
Ons bedrijf is een erkend dealer van IthoDaalderop en een erkend partner van Nefit.

Onderhoud biomassaketel KWB


Het regelmatig onderhouden van een biomassaketel is essentieel voor het goed functioneren. Gemiddeld gezien is onderhoud aan een biomassaketel eens per jaar nodig, uiteraard afhankelijk van het gebruik en het vermogen van de biomassaketel. Tijdens het onderhoud wordt de biomassaketel gereinigd, nagekeken en waar nodig onderdelen vervangen. Net als bij gasketels wordt ook bij biomassaketels een rookgasanalyse gedaan.
 
Sinds april 2013 is ons bedrijf gecertificeerd KWB-partner.

Onderhoud HARK houtkachel


Ook voor het onderhoud aan uw HARK houtkachel kunt u bij ons terecht.

Onderhoud ventilatietoestel


Een mv-box of ventilatietoestel heeft onderhoud nodig zodat deze optimaal kan blijven functioneren. Na een bepaalde tijd vervuilen het ventilatietoestel en de bijbehorende ventilatiekanalen, waardoor de afzuigcapaciteit afneemt. Voor een optimale werking van het ventilatiesysteem is het aan te bevelen om deze regelmatig te laten controleren.

hoogendoorn installatietechniek adviseert u graag!

Copyright 2020 Hoogendoorn installatie | Ontwerp: Ria Grafisch Ontwerp | Realisatie: Klok Software