Over ons
Contact
  Storing? Bel of app 06 - 5344 2837

Wij zijn ùw specialist op het gebied van

sanitair

Sanitair


Denkt u aan de vernieuwing van uw badkamer, toilet of keuken? U kunt bij ons terecht voor de totale aanleg en aanpassing daarvan.

Wij leveren allerlei soorten en merken baden, douches, toiletten (met of zonder spoelrand), wasbakken, badkamermeubels, enz. Ook voor badkamerradiatoren, inbouwkranen, enz. kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen niet alleen het sanitair, maar kunnen ook zorgen voor de volledige afwerking van uw badkamer of toilet (bijvoorbeeld het tegelwerk).
 
Ook de aanleg van afvoerleidingen, waterleidingen en vloerverwarming vallen onder sanitair!
 

Aangepaste sanitaire voorzieningen

Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om aangepaste sanitaire voorzieningen te maken, gericht op onze zorgbehoevende medemens.
 

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons centraal. Zeker op het gebied van sanitair is er een groot verschil tussen de kwaliteit, levensduur en garantie van verschillende producten. Dit zijn dan ook de redenen dat wij hebben besloten om in principe alleen ons eigen geleverd sanitair te monteren bij de klant. Ook met betrekking tot de garantie is het voor de klant voordeliger om de aanschaf en de montage van sanitair op een plek te houden. Wij leveren merken zoals: Villeroy & Boch, Sphinx, Hansgrohe, Grohe, Geberit, Itho, Daalderop, enz.

Voorbeeld sanitair Geberit

Voorbeeld sanitair Geberit

Kranen


Voor het aanschaffen en monteren van diverse soorten kranen van verschillende merken kunt u bij ons terecht. Wij leveren inbouwkranen, badkamerkranen, keukenkranen, wasmachinekranen, enz.

Hansgrohe opbouwkraan


 

hoogendoorn installatietechniek adviseert u graag!

Copyright 2020 Hoogendoorn installatie | Ontwerp: Ria Grafisch Ontwerp | Realisatie: Klok Software