Over ons
Contact
  Storing? Bel of app 06 - 5344 2837

Over ons


Wij zijn een klein familiebedrijf dat in 1999 is opgericht. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Ons bedrijf is gevestigd in Leerbroek.
 
Hoogendoorn Installatietechniek is lid van Techniek Nederland. Wij hebben een aantal certificeringen, conformeren ons aan de laatste eisen en werkwijzen en volgen hier regelmatig cursussen voor. Daarnaast geven wij u altijd uitleg waarom wij achter bepaalde keuzes staan.Onze sterkte ligt in de veelzijdigheid en kwaliteit van diensten die wij u onder één dak aanbieden. Voor u heeft dit het voordeel dat u al de installatiewerkzaamheden rechtstreeks kunt uitbesteden aan één bedrijf, waardoor de synergie tussen de diverse installatiewerkzaamheden maximaal is gegarandeerd en waardoor dus de kwaliteit gewaarborgd wordt.

Bij elk project houden wij onder andere rekening met de eisen van laag energieverbruik en de milieuaspecten die aan een technische installatie worden gesteld.


Heeft u een bestaande of een nieuwe woning en zoekt u een installateur waarbij uw wensen en goede kwaliteit hoog in het vaandel staan? Wij staan voor u klaar bij grote en kleine klussen.
Copyright 2020 Hoogendoorn installatie | Ontwerp: Ria Grafisch Ontwerp | Realisatie: Klok Software