Over ons
Contact
  Storing? Bel of app 06 - 5344 2837

Wij zijn ùw specialist op het gebied van

technische installaties

Technische installaties


Op het gebied van installatietechniek kunnen wij u een complete oplossing bieden. Wij nemen graag de tijd om samen uw wensen door te spreken. Wij vertellen u over de mogelijkheden van de nieuwste technieken en komen met een voorstel voor een installatie. Na een vakkundige montage profiteert u jarenlang van uw keuze voor Hoogendoorn Installatietechniek.
 
Kwaliteit waar u elke dag gemak van krijgt!

Aanleg


U kunt bij ons terecht voor de complete aanleg van een nieuwe veilige waterinstallatie en gasinstallatie, een nieuw rioleringssysteem en een centraal stofzuigsysteem. Wij maken de installaties volgens de geldende normen en regelgevingen.
Meer informatie hierover kunt u vinden bij de desbetreffende pagina’s.
 

Ontwerp en tekenwerk


Het vooraf ontwerpen, tekenen en doorrekenen van een installatie geeft een mooi beeld van hoe de installatie eruit moet gaan zien en zal gaan functioneren. Tijdens de bouw biedt dat absoluut voordelen. Ook eventuele aanpassingen in een later stadium kunnen eenvoudig gedaan worden als een tekening met de bestaande installatie aanwezig is. Wij werken met het tekenprogramma DDS-CAD en kunnen daarmee een installatie op maat voor u ontwerpen en doorrekenen.

3D-printwerk


Naast de installatiewerkzaamheden bieden wij ook de mogelijkheid tot het 3D printen van kunststof onderdelen. De mogelijkheden op dat gebied zijn enorm en steeds meer in de praktijk toepasbaar.
Doordat een model laag voor laag opgebouwd wordt, geeft dit een grote ontwerpvrijheid. De toepassing waarin een 3D geprint model gebruikt gaat worden, is bepalend voor de opbouw. Hierbij kan gevarieerd worden in het soort plastic, de printkwaliteit en de afwerking van het model.
Enkele voorbeelden waarin 3D printen toegepast kan worden:
  • Kunststof vervangingsonderdelen die niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn.
  • In korte tijd het realiseren van een computermodel.
  • Het laten printen van uw eigen prototype, ontwerp of idee.
Wat wij u kunnen bieden, is het ontwerpen en 3D printen van een product volledig gebaseerd op uw wensen.

hoogendoorn installatietechniek adviseert u graag!

Copyright 2020 Hoogendoorn installatie | Ontwerp: Ria Grafisch Ontwerp | Realisatie: Klok Software