Zonne-energie


Ons bedrijf levert uitsluitend zonnepanelen van Europese fabrikanten. Het zijn dus géén Chinese producten die wij u als bedrijf aanbieden.


Bij het plaatsen van zonnepanelen worden ook omvormers en dakmontagesets geleverd. Als 1 systeem wordt dit in bedrijf gesteld en aan u overgedragen bij oplevering.
De garantie wordt voor u geregeld en u ontvangt hierover een bericht.


De zonnecellen zorgen ervoor dat het zonlicht dat op de zonnecel valt elektrische spanning opwekt. De omvormer zet de stroom dat door de zonnepanelen wordt geproduceerd om in bruikbare 220/230 Volt wisselstroom. In deze omvormer, die zelf vrijwel geen energie gebruikt (!), worden alle gegevens geregistreerd zoals het aantal zonuren, de netto-opbrengst per dag, per week en per jaar. Verder zijn er tabellen en grafieken met een aangekoppelde PC uit te lezen. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de opbrengst van uw systeem.


Deze fotovoltaische systemen zorgen ervoor dat zonlicht direct wordt omgezet in elektriciteit voor het dagelijks gebruik in uw woning. De PV-cellen worden samengekoppeld
in één module om de spanning en daarmee ook de stroomopbrengst te verhogen.Woningen, flat- of kantoorgebouwen, commerciële, industriële en agrarische gebouwen kunnen allemaal eenvoudig worden voorzien van zonnestroomsystemen. Op elk schaduwvrij dakoppervlak met een goede zonoriëntatie kan een zonnestroominstallatie geplaatst worden. Hierbij berekenen wij vooraf uw opbrengst.

 

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Contact

C. Hoogendoorn InstallatieTechniek
Kerkweg 29C
4245 TP Leerbroek

Routebeschrijving (klik hier)

0345-569133
06-53442837
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.