Diensten particulier

Wat biedt Hoogendoorn Installatietechniek u als particulier?

Heeft u een bestaande of een nieuwe woning en zoekt u een installateur waarbij uw wensen en goede kwaliteit hoog in het vaandel staan? Wij staan voor u klaar bij elke grote en kleine klus.

Op het gebied van installatietechniek kunnen wij u een complete oplossing bieden. Wij nemen graag de tijd om samen uw wensen door te spreken. Wij vertellen u over de mogelijkheden van de nieuwste technieken en komen met een voorstel voor een installatie. Na een vakkundige montage profiteert u jarenlang van uw keuze voor Hoogendoorn Installatietechniek.

Kwaliteit waar u elke dag gemak van krijgt!


Energiebesparing en verduurzaming
Daarnaast bieden wij diverse innovatieve 'bespaarproducten' aan. Op onze website kunt u meer lezen over de toepassingen van technieken die zon en afval omzetten in warmte, koeling en elektriciteit. Hieronder vallen onder meer zonneboilers, zonnepanelen en pelletkachels.


Verduurzaming houdt globaal 
in dat met nieuwe of bestaande technieken uw woning zo energiezuinig mogelijk wordt gemaakt. Hierdoor gaat u veel geld besparen op uw energierekening.


Kwaliteit

Hoogendoorn Installatietechniek heeft een aantal certificeringen. Dit toont aan dat wij serieus met ons vak omgaan. Wij conformeren ons aan de laatste eisen en werkwijzen en volgen hier regelmatig cursussen voor. Daarnaast geven wij u altijd uitleg waarom wij achter bepaalde keuzes staan.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

De aanleg van een veilige drinkwaterinstallatie, die aan de huidige eisen moet voldoen vereist veel kennis op dit vakgebied en het continue op de hoogte blijven van de wijzigende regelgeving; NEN 1006. Legionellapreventie is uitermate belangrijk.

Een goed ontwerp, een goede aanleg en een juist gebruik van de installatie, zorgt voor een betrouwbaar en hygiënisch drinkwatersysteem.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de montage van diverse soorten kranen, waaronder keukenkranen, badkamerkranen, wasmachinekranen enz. U kunt bij ons kiezen uit de meest verschillende soorten kranen.

Als erkend dealer van Itho-Daarderop en erkend partner van Nefit bent u bij ons op het juiste adres voor het vervangen of het repareren van uw cv-ketel. Wij leveren uitsluitend toestellen met minimaal Hoog Rendement en van goede kwaliteit. Er zijn ook mogelijkheden met betrekking tot warmtepompen, gecombineerd met warmteterugwinning uit de afgewerkte ventilatielucht.

Heeft uw cv-ketel een storing en zit u in de kou? Onze service bestaat eruit dat wij binnen 24 uur langskomen. Meestal worden (nood)reparaties op dezelfde dag nog uitgevoerd.

 U kunt bij ons terecht voor de totale aanleg en aanpassing of renovatie van uw badkamer of toilet. Wij verzorgen niet alleen het sanitair, maar zorgen ook voor de volledige afwerking van uw badkamer of toilet (bijvoorbeeld het tegelwerk).

Denkt u aan de vernieuwing van uw badkamer, toilet of keuken? Ook de aanleg van afvoerleidingen, waterleidingen en vloerverwarming valt onder sanitair!

Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om aangepaste sanitaire voorzieningen te maken, gericht op onze zorgbehoevende medemens.


Bij de uitvoering van onze projecten in zowel nieuwbouwhuizen, bestaande woningen en zorginstellingen staan uw wensen en hoge kwaliteit van het materiaal centraal. Wij gebruiken dan ook uitsluitend producten met een lange levensduur en een goede garantie. Te denken valt aan merken als Villeroy & Boch, Sphinx, Hansgrohe, Grohe, Geberit, Itho, Daalderop enz.

Heeft u problemen met uw geplaatst sanitair of kranen? Wij lossen dit op en regelen voor u de garantie wanneer u daar recht op heeft.

Ventilatie is noodzakelijk in verschillende ruimten in een woning. Met name in het toilet, de keuken, de badkamer en de technische ruimte (ketelruimte).

Dit is belangrijk voor de afvoer van vieze lucht en de toevoer van schone lucht. Wanneer dit goed geregeld is, heeft u een gezond binnenklimaat.  

Daarnaast leveren wij ook systemen om uw slaapkamer te voorzien van nachtkoeling met behulp van de buitenlucht. Dit is een zeer gezonde en bovendien zuinige en doeltreffende manier van koelen. Er zijn verschillende manieren mogelijk om dit te bereiken; van eenvoudige systemen tot zeer comfortabele en zuinige systemen.

 
Heeft u een idee voor uw eigen woning? Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Er is vaak meer mogelijk dat u van tevoren kunt bedenken!

Contact

C. Hoogendoorn InstallatieTechniek
Kerkweg 29C
4245 TP Leerbroek

Routebeschrijving (klik hier)

0345-569133
06-53442837
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.